четвер, 23 січня 2020 р.

Новорічне оздоблення

Використання  теми "Витинанки" в  декоративному оздобленні приміщення


Тема "Витинанки"для моїх учнів стала відкриттям. Ознайомивши учнів з поняттям витинанки , ії видами та техніками виконання на уроках художньої майстерності учні спробували себе у ролі «витинанників». Кожен створив свій ескіз, з яким потім працював. Оскільки витинати  малюнки можна на будь-яку тему і спектр її не обмежений, ми скористалися нагодою на передодні новорічних та Різдвяних свят не тільки зробити тематичні витинанки, а й використати їх для прикрашання новорічного свята в стінах нашого училища.
За допомогою витинанних новорічних елементів, які вирізали учні, та використали як трафарет, ми створили цілу зимову казку на вікнах нашого училища і отримали дуже гарний результат, навіть самі учні не очикували такої святкової композиціїї.
















Витинанки великого розміру, які учні виконали на форматі А1 допомогли створити илюзію справжньої зими, якої в цьому році  май же нема, та прикрасити святкову сцену для новорічного концерту.










Ну і якє ж свято без ялинки! Для того щоб ії прикрасити учні потрудилися над створенням нових іграшок зі старих, шишки з нашої блакитної ялинки теж перетворились на іграшки, які доповнили композицію. В цілому наша ялинка вийшла сучасна та стильна, яка надала Всім творчого надтхнення.













Немає коментарів:

Дописати коментар